Til toppen

Bytte og retur

Bytte og retur

Hos Julehusetbergen.no, har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake – gjelder ikke salgsvarer, matvarer og hygieniske artikler med brutt forsegling. Varer som er kjøpt i vår nettbutikk kan også returneres eller byttes i de fysiske butikkene våre mot presentasjon av faktura/kjøpskvittering. Pengene kan refunderes til kort/konto mot fremvisning av faktura innen 14 dager fra kjøpsdato. Ved bytte/retur/angret kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand. 

Reklamasjon
Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss på e-post web@julehusetbergen.no. Fristen for å reklamere er 2 månader etter at mangelen ble oppdaget, eller burde bli oppdaget. Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på mangelen som er oppstått og gjerne dokumentert med bilder. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet raskt opp i mangelen. Etter tilbakemelding fra oss, ber vi deg benytte tilsendt returlapp og levere pakken på postkontoret for sending til oss.

Bytte/Retur/Angret kjøp

  • Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg.
  • Bytte i butikk: Du kan fritt bytte varen i en av våre Audhild Viken-butikker forutsatt at du tar med deg kvitteringen til butikken, at varen er i original emballasje, ubrukt og i sin opprinnelige stand. Dersom du velger å bytte varen i butikk, kan du bytte til hvilken som helst annen vare i butikken. Finner du ikke noe i butikken som du ønsker å ta med deg hjem, får du pengene i retur mot fremvist kjøpskvittering/faktura. 
  • Butikken refunderer ikke gebyrer, som for eksempel fraktkostnader.
  • Bytte/retur/angre kjøp til nettbutikk: Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til nettbutikken, og få beløpet refundert, må du sende oss en e-post på web@ting.no, og vi vil sende deg en ferdig utfylt returlapp på e-post.
  • Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra Audhild Viken AS har mottatt din retur.
  • Returporto (99 kr) dekkes av kunden og blir trukket fra beløpet vi refunderer. 
  • Refusjonen/tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte.