Til toppen

Leveringssteder
Julehuset sender kun varer til fastlands-Norge. 
Unfortunately, we do not ship internationally.

Fraktkostnader 
Gratis frakt på alle ordrer over 999,-. Fast frakt 199,- for ordrer under 999,-. 

Julehuset benytter seg av Posten/Bring som transportør. 

Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din. 
 

Hente på posten (Posten/Bring)
Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 - 6 virkedager. Melding om ankommet pakke sendes til mottakers e-postadresse, eller som SMS hvis du har lagt inn ditt mobilnummer. Pakken hentes på oppgitt utleveringssted. Inntil 35 kg.
Pakken må hentes innen 14 dager etter at hentemelding er mottatt. Dersom pakken av ulike årsaker ikke kan hentes i dette tidsrommet, ber vi deg ta kontakt med oss på web@julehusetbergen.no. Dersom pakken ikke blir hentet, vil den gå i retur til oss. Dette er ikke det samme som å benytte seg av angreretten, og det vil bli trukket et gebyr for ekstra frakt og administrative kostnader som følge av dette.

Uavhentede pakker
Posten/Bring sender ut melding om ankommet gods så snart den er ankommet utleveringsstedet. Dersom pakken ikke hentes i løpet av noen dager, blir meldingen sendt på nytt. Dersom pakken ikke blir hentet ut innen oppgitt hentefrist, vil den bli sendt i retur til oss med melding om uavhentet gods. Julehusetbergen.no forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr for sendinger som ikke blir hentet ut. Dette gebyret dekker våre administrative kostnader i forbindelse med behandling av returen. Gebyret trekkes fra det innbetalte totalbeløpet, hvorpå resten blir refundert til ditt registrerte kredittkort. Du vil få melding på e-post om dette.

Uavhentede pakker med verdi under 3000,- : 300,- inkl. mva. i gebyr (ved noen tilfeller blir gebyret lavere, avhengig av pakkens totale verdi, og fraktkostnad).

Uavhentede pakker med verdi over 3000,- : 500,- inkl. mva. i gebyr.

Å benytte seg av angreretten, og å ikke hente ut en ordre, er ikke det samme. Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, og følge instruksjonen som skal være vedlagt sammen med din ordre.